
Cyclic Dextrin 1000g
Cluster Dextrin™ maltodextrine drankpoeder zonder smaak
- -15%
VitarGO! van Scitec Nutrition is een gepatenteerde koolhydraatvorm gemaakt van maïszetmeel. Deze snel opneembare koolhydraten zijn ideaal voor sporters!
Deze korting is niet geldig i.c.m andere kortingen en aanbiedingen..
(binnen Nederland)
VitarGO! van Scitec Nutrition is een gepatenteerde koolhydraatvorm gemaakt van maïszetmeel. Het poeder is verkrijgbaar in verschillende varianten die op smaak zijn gebracht door middel van aroma en zoetstof. Ook is er een variant welke enkel zuiver maïszetmeel bevat en dus vrij is van aroma en zoetstof (unflavored).
VitarGO! kun je mengen met je eiwitshake maar kan ook los worden gebruikt. Meng 30 g poeder met 400 ml water en drink dit direct voor-, tijdens- of na de training / wedstrijd.
VitarGO! bevat net als alle andere Scitec-producten veilige en zorgvuldig geselecteerde ingrediënten.
900 g - 30 porties
zonder smaak, sinaasappel, perzik
Meng 30g Vitargo met 400ml water en drink dit direct voor-, tijdens- of na de training / wedstrijd.
WAARSCHUWING: De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden! Buiten bereik van (kleine) kinderen houden! Een voedingssupplement is geen vervanging van gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl.
Specifieke referenties
Zonder smaak: Vitargo® - een gepatenteerde koolhydraatvorm met hoog molecuulgewicht dat is afgeleid van maïszetmeel.
Sinaasappel: Vitargo® - en gepatenteerde koolhydraatvorm met hoog molecuulgewicht dat is afgeleid van maïszetmeel, aroma (sinaasappel), zoetstoffen: acesulfaam-K en sucralose; zuurteregelaar: citroenzuur monohydraat, kleurstof: peper extract en allurarood (kan de activiteit en aandacht van kinderen negatief beïnvloeden).
Perzik: Vitargo® - een gepatenteerde koolhydraatvorm met hoog molecuulgewicht dat is afgeleid van maïszetmeel, aroma (perzik), kleurstof: rode biet en riboflavine; zoetstoffen: acesulfaam-K en sucralose; zuurteregelaar:: citroenzuur monohydraat.
Dit product is gemaakt in een fabriek waar ook melk, eieren, gluten, soja, schaaldieren, zwaveldioxide en noten worden verwerkt.