
- -€ 14,97
- Nieuw
- Pakket
Vegan eiwitreep zonder toegevoegde suikers*, glutenvrij, met zoetstof.
Deze korting is niet geldig i.c.m andere kortingen en aanbiedingen..
(binnen Nederland)
Waarom raden we BioTechUSA Vegan Protein Bar aan?
*Dit product bevat van nature aanwezige suikers
**Glutenvrij volgens EU-regelgeving.
1 reep (50 g) Vegan Protein Bar met chocoladesmaak:
1 reep (50 g) Vegan Protein Bar met pindakaassmaak:
Vegan Protein Bar bevat net als alle andere BioTechUSA-producten veilige en zorgvuldig geselecteerde ingrediënten.
50 g
chocolade, pindakaas
Eet het altijd en overal!
Overmatig gebruik kan een laxerend effect hebben!
Bewaar het product op een koele, droge plaats.
WAARSCHUWING: Een voedingssupplement is geen vervanging van gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl.
Specifieke referenties
Chocolade: Bevochtigers (maltitolen, glycerol), coating [zoetstof (maltitolen), volledig gehydrogeneerde plantaardige vetten (kokos, koolzaad), vetarm cacaopoeder, emulgator (lecithines)], rijsteiwit (bevat soja), erwteneiwit, volledig geraffineerde kokosolie , fructo-oligosacchariden, magere cacaopoeder, geëxtrudeerde soja, water, emulgator: lecithine, amandelmeel, aroma's, geleermiddel (carrageen), conserveermiddel (kaliumsorbaat), stabilisator (kaliumchloride), antioxidant (alfa-tocoferol).
Pindakaas: Bevochtigers (maltitolen, glycerol), rijsteiwit (bevat soja), coating [zoetstof (maltitolen), volledig gehydrogeneerde plantaardige vetten (kokos, raapzaad), vetarm cacaopoeder, emulgator (lecithines)], erwteneiwit, volledig geraffineerde kokosolie, amandelmeel, fructo-oligosachariden, geëxtrudeerde soja, water, emulgator: lecithine, smaakstoffen, geleermiddel (carrageen), conserveermiddel (kaliumsorbaat), stabilisator (kaliumchloride), antioxidant (alfa-tocoferol).
Dit product is gemaakt in een fabriek waar ook melk, eieren, gluten, soja, schaaldieren, zwaveldioxide en noten worden verwerkt.
Pindakaas: Klik hier voor meer informatie over de ingrediënten.
Chocolade: Klik hier voor meer informatie over de ingrediënten.